Pocifix terhespárna (babarózsaszín)

13500 Ft

A Pocifix terhespárna és hasalós babapárna anyaga a legkorszerűbb technikával készülő, formatartó, rugalmas poliuretán lágyhab. A párnatest könnyen tisztítható, szükség esetén mosógépben mosható. A levehető, mosható huzat babyplüssből készült, mely 80% pamutot és 20% poliésztert tartalmaz.

A Pocifix szülés előtt és után is, kiválóan hasznosítható a hétköznapokban. Több mint egyszerű kismama párna, hiszen a terhességet követően, még sok fontos feladatot lát el a baba körül. A terhesség alatt a kismama kényelmét biztosítja alváskor, illetve használatával enyhül a derékfájás. Később a baba kényelmes fekve szoptatását, bukás megelőzését, és mozgásfejlődését biztosítja. Így a Pocifix méltán mondható baba-mama barát terméknek.

Kategória:

Leírás

A Pocifix egy olyan ék alakú, multifunkciós szivacspárna, aminek használata megkönnyíti a terhesség nehéz hónapjait. Kényelmessé teszi nagy pocakkal az alvást, támasztóként szolgál a terhességi derékfájás ellen. Szülés után, nagy segítséget nyújt a baba első évében fekve szoptatáskor, baba reflux ellen és a hason fekvéshez szoktatáskor.

További információk

Méretek 47 × 32.5 × 10 cm