Mi a Pocifix terhespárna és hasalós babapárna?

A Pocifix egy olyan ék alakú, multifunkciós szivacspárna, aminek használata megkönnyíti a terhesség nehéz hónapjait. Kényelmessé teszi nagy pocakkal az alvást, támasztóként szolgál a terhességi derékfájás ellen. Szülés után, nagy segítséget nyújt a baba első évében fekve szoptatáskor, baba reflux ellen és a hason fekvéshez szoktatáskor.

A vásárlói visszajelzések szerint, a Pocifix terhes párna és hasalós babapárna nem csak pár hónapig veszik nagy hasznát a kismamák, hanem a szülés után, a baba legközelebbi és legkényelmesebb társa lesz. Mivel többfunkciós párnáról van szó, nem kerül a már nem használatos kismama kellékekhez, hanem beépül a mindennapi babaholmik közé. Ráadásul olyan strapabíró, hogy a következő terhességet és babázást is kitűnően bírja.

Miből készül a Pocifix?

A Pocifix terhespárna és hasalós babapárna anyaga a legkorszerűbb technikával készülő, formatartó, rugalmas poliuretán lágyhab. A párnatest könnyen tisztítható, szükség esetén mosógépben mosható. A levehető, mosható huzat babyplüssből készült, mely 80% pamutot és 20% poliésztert tartalmaz.

A párna mérete: 47 × 32,5 × 10 cm

A Pocifix terhességi és babapárna a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalnál: használati mintaoltalommal, Közösségi (EU-s) formavédelmi oltalommal és Nemzeti védjegy-oltalommal levédett termék!

Kiknek ajánlott a Pocifix terhespárna és hasalós babapárna?

  • Jó szívvel ajánlható minden kismamának, különösen a terhesség második felében, amikor már a növekvő pocak mellékhatásai elkezdenek megmutatkozni.
    Férjek, leendő apukák, nagypapák figyelem! A Pocifix a legideálisabb ajándék egy újdonsült kismama számára.
  • Remek segítőtárs szülés után fekve szoptatáskor, ha bukásra hajlamos a babád, vagy amikor a baba mozgásfejlődésétszeretnéd segíteni, ezért gyermekes anyukáknak is a legjobb választás.

Mire használhatod terhesség alatt és után?

A Pocifix szülés előtt és után is, kiválóan hasznosítható a hétköznapokban. Több mint egyszerű kismama párna, hiszen a terhességet követően, még sok fontos feladatot lát el a baba körül. A terhesség alatt a kismama kényelmét biztosítja alváskor, illetve használatával enyhül a derékfájás. Később a baba kényelmes fekve szoptatását, bukás megelőzését, és mozgásfejlődését biztosítja. Így a Pocifix méltán mondható baba-mama barát terméknek.

Miért éri meg az árát?

Mert egyetlen párna használatával mindezt biztosíthatod Magad és a babád számára:

  • Végre kényelmesen fogsz aludni a terhesség alatt.
  • Kevésbé fáj a derekad és a hátad.
  • Könnyebben visszahúzódik a hasad szülés után.
  • Kényelmesen és magabiztosan szoptathatod a kisbabád.
  • Nem kell aggódnod, hogy a baba bukik, és akkor félrenyel.
  • Segítheted gyermekedet a mozgásfejlődésben.

Hogyan juthatsz hozzá?

A Pocifix terhespárna és támasztó babapárna a Megrendelés menüpontban egyszerűen és gyorsan, közvetlenül a gyártótól megrendelhető. A rendelési űrlap kitöltése után, a rendelés visszaigazolását követően, a termék postai úton kerül kiszállításra. Erről többet megtudhatsz a megrendelés oldalon.